Ontworpen door Nederlandse designer Mark Hark, deze architectonishe en innovatieve Shoe Tree is een ontzettend handige manier om al uw schoenen op te bergen. De stijl doet erg denken aan de Spacebox in Utrecht, ontworpen door Mart de Jong, waar de studenten net als uw schoenen een eigen container hebben om in te wonen. Elke ‘container’ heeft een doorkijkvenster zodat u makkelijk kunt zien welke schoenen erin zitten. De Shoe Tree komt in twee kleuren, zwart of wit, en de bijpassende schoenen dozen kunt u in het zwart, wit, paars, turquoise of rood krijgen. En met elf dozen kunnen de meeste mensen wel al hun schoenen kwijt… Verkrijgbaar op de webshop ‘Fashion For Home’ – hier kun je allerlei design meubelen vinden gemaakt door ontwerper Mark Hark.

shoe tree 1shoe tree 2shoe tree 3shoe tree 4