Dit prachtige rivier appartement heeft een enorme metamorfose ondergaan van de oorspronkelijk bestemming aan de Noord-Thames als kantoor en laboratorium van de gasmaatschappij.

Oorspronkelijk was het,  niet verrassend, zeer industrieel, ware het niet voor de uitstekende muurschilderingen ontworpen door de beroemde Engels graficus John Piper – precies dezelfde John Piper verantwoordelijk voor het dopers raam in de Coventry kathedraal. Die muurschilderingen zijn nog steeds aanwezig ​​(en zien er geweldig uit!). Maar alles is veranderd. De architecten van Lifschutz Davidson gaven een upgrade aan de gevel en hebben het gebouw omgebouwd tot ruime appartementen, wat hen een waslijst aan prijzen deed verdienen voor het innovatieve werk.

De frisse look van het appartement dat je hier ziet is het werk van binnenhuisarchitect Anneke Beckord. Het schone witte interieur en Amerikaanse eiken vloeren dragen bij aan de briljante eenvoud.
Meubilair en kasten staan ​​met opvallende grijstinten in voor het behoud van een duidelijk modern design. Ruwe houtskool kunstwerken en subtiele gouden accenten voegen het nodige vleugje luxe toe.

Wit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londenWit duplex appartemenet in west-londen