Terwijl ik laatst aan het surfen was op zoek naar leuke decoratie artikelen, kwam ik verrassend genoeg uit op Zalando. Ik was eerst even verrast om te merken dat zalando naast schoenen en kledij ook woonaccessoires verkocht.  Je kon de laatste tijd niet naar hun reclame kijken op het net of op de televisie. Vandaar mijn verwondering dat er meer dan een online kledingwinkel is Op de woonafdeling is voor nagenoeg elke kamer thuis wel iets te vinden, of je nu op zoek bent naar leuke spulletjes voor de badkamer, slaapkamer, de keuken of de woonkamer, je zal ongetwijfeld wel iets naar je smaak kunnen vinden.

Woonaccessoires zijn immers dé manier om je woning dat extra beetje persoonlijkheid en originaliteit te geven. Of het nu om gezellige kussens, mooie gordijnen, of om warme dekens voor in de woonkamer gaat: met karakteristieke woonaccessoires voel je je helemaal thuis! En leuke accessoires hoeven helemaal niet duur te zijn, zo kaan je lekker seizoensgebonden kleuren in je woning toevoegen. Soms kan je met kleine toevoegingen aan je interieur een wereld van verschil maken.

Het aanbod in de wonen afdeling is best ruim, natuurlijk nog niet zo ruim als de damesafdeling, maar wat niet is kan zeker nog komen. Het assortiment wordt dagelijks nog uitgebreid.  Het voordeel in mijn ogen, naast de gratis verzending is ook de gratis 100 dagen retour. Zo heb je rustig de tijd om het gekochte accessoire in je eigen setting even te bewonderen, en valt het niet mee dan kan je het even gemakkelijk weer gratis terug sturen.