Altijd weer een lastige keuze: Wat hangen we voor de ramen? Vouwgordijnen zijn nog steeds het meest populaire product als raamdecoratie. Vouwgordijnen zorgen voor een warme sfeer in huis, zijn praktisch omdat ze gewassen kunnen worden en vouwgordijnen zorgen voor een goede akoestiek in de woning. Daarnaast passen vouwgordijnen in bijna ieder interieur, van klassiek tot modern. Vaak wordt verondersteld dat  vouwgordijnen duur zijn, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. BlindDesign biedt een uitgebreid aanbod aan stoffen en kleuren voor ieders portemonnee. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit de Home Collection en de Luxury Collection.

Alle vouwgordijnen van BlindDesign zijn van een zeer hoge kwaliteit. Door het gehele productieproces in eigen hand te hebben, directe inkoop van stoffen bij de weverijen en gebruik te maken van een modern machinepark zijn zij in staat om deze vouwgordijnen tegen vriendelijke prijzen aan te bieden. U heeft keuze uit veel afwerkingmogelijkheden zoals baleinen aan de voorzijde of achterzijde, vouwgordijnen met voering of vouwgordijnen met een bies rondom het vouwgordijn. Door het hoogwaardige machinepark worden alle vouwgordijnen op maat gemaakt voor u.

Indien gewenst is het mogelijk om een afspraak te maken waarbij 1 van de adviseurs bij u thuis komt. Tijdens deze adviesafspraak krijgt u een advies welke stoffen en welke kleuren te gebruiken in uw woning. Daarnaast heeft de adviseur een aantal voorbeelden van vouwgordijnen bij zich zodat u een goed idee krijgt van de kwaliteit en afwerking. Ook kan de adviseur tijdens die afspraak gelijk de maten opnemen zodat u dat niet zelf hoeft te doen. En voor diegene die niet zo handig is, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de montageservice van BlindDesign.

BlindDesign biedt onder andere de volgende soorten vouwgordijnen:

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Vouwgordijnen met bies

Gevoerde vouwgordijnen

Kijk eens op www.blinddesign.nl en stel uw vouwgordijn samen. U heeft op de website ook de mogelijkheid om gratis stofstalen te bestellen zodat u thuis een goede keuze kunt maken welke stof en/of kleur u bevalt.