Adverteren

Zoekt u nieuwe manieren om uw bedrijf en uw producten in de kijker te plaatsen? Designidee biedt u deze mogelijkheid.

Wat is Designidee?

Designidee.be is een online design- en interieurwebsite voor mensen die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Design, Interieur, Architectuur, Industriële vormgeving en Lifestyle.

Doel is om mensen te inspireren en te informeren door dagelijks artikels over deze onderwerpen aan te bieden, maar vooral ‘value for money’ te geven: ideeën en inspiratie aan de hand van begeleidende tekst, veel beeldmateriaal en volledig gratis.

Belangrijke kernwaarden van Designidee.be zijn: Inspireren, Informeren, Expertise, Interieur & Design, Stijl, Primeur, Cutting Edge, Betrouwbaarheid en Kwaliteit.

Zie onderaan voor onze verschillende advertentiemogelijkheden.

Verspreiding

Designidee.be is een nieuwe site en gestart in november 2019.

85% van onze bezoekers zijn Nederlandstalig die vooral in stedelijke gebieden wonen en werken. Met toppers in de regio in en rond Brussel, Antwerpen, Gent en Mechelen.

De bezoekers van Designidee.be zijn vrouwen en mannen met een hogere opleiding en een navenant inkomen voor wie wonen een cultuur is en die hun huis zien als een middel om zich te onderscheiden. Ze zijn vaak bezig met de nieuwste woontrends, een nieuwe inrichting of de aanschaf van producten die het wooncomfort optimaliseren. Velen onder hen zijn ook regelmatige bezoekers van woonbeurzen.

Advertentiemogelijkheden

1) Contentintegratie
Een artikel met algemene informatie over uw soort producten, waar we dan ook de link maken naar uw bedrijf.

2) Banneradvertenties
Verscheidene bannerformaten zijn mogelijk en de positionering kan op verschillende plaatsen op onze site.

3) Gesponsorde post met gratis producten of kortingen.
Gratis trekt altijd veel bezoekers. Wedstrijden en kortingen gecombineerd met een artikel zijn dus steeds heel populair.

Het artikel dient zelf in de U-vorm geschreven te worden en dient 450 woorden te bevatten. De prijs per artikel is 75 euro ex. BTW.

Op maat gemaakte advertentiecampagnes zijn in samenspraak met u en uw bedrijf ook mogelijk.

Zoals u ziet is Designidee.be een ideaal kanaal om het voor u perfecte doelpubliek te bereiken.

Voor verdere inlichtingen kan u ons steeds contacteren via het contactformulier.