Koeienhuiden zijn een echte trend, natuurlijk worden ze al langer dan vandaag gebruikt in interieurs, maar nooit waren ze zo gewild als nu.
Ze zijn in allerlei hippe en trendy interieurs te vinden, op de betonnen vloer van een minimalistische loft, op sisal tapijten in moderne appartementen en op de houten plankenvloer van statige herenhuizen. Ze bieden een leuke textuur injectie die een ruimte extra cachet kan geven. Velen hebben dan ook de uitstraling en de veelzijdigheid van de koeienhuid herontdekt, want deze tapijten bieden een oplossing voor veel design dilemma’s.

bubulus koeienhuiden

Ze kunnen de ruimte helpen definiëren.

Zo kan je een koeienhuid gebruiken om in een lange smalle ruimte de living te helpen definiëren zonder aandacht te vestigen op de rare vorm van de ruimte. Zo ook bij een grote open ruimte in een moderne loft en veel beter dan een simpel rechthoekig of rond tapijt.

bubulus koeienhuiden

Ze brengen een organische toets in de ruimte.

Dit is zeker ideaal in een woning met een industriële look of een heel moderne woning met veel gladde oppervlakken en veel glas. Maar even goed in een statige omgeving waar een injectie van een tapijt met textuur extra punch kan brengen aan een anders eentonig interieur.

bubulus koeienhuiden

Koeienhuiden werken als een buffer.

Zwart en wit, bruin en wit, donker of gewoon licht. Koeienhuiden passen in allerlei verschillende soorten kleurenpaletten.

bubulus koeienhuiden

Koeienhuiden zijn duurzaam.

Koeienhuiden verbergen vuil en haar van huisdieren waar je het op een gewoon tapijt bijna onmiddellijk ziet. Je wil natuurlijk niet elk uur je stofzuiger bovenhalen. En wanneer je ze dan toch moet schoonmaken is dat ook heel gemakkelijk.

bubulus koeienhuiden

Velen onder jullie stellen me dikwijls de vraag naar aanleiding van een artikel waar je het dan kan kopen.
Deze koeienhuiden tapijten kan je in vele verschillende uitvoeringen vinden bij het belgische bedrijf Bubulus
Bubulus biedt een breed gamma van koeienlederen producten aan, van hoogwaardige kwaliteit maar aan betaalbare prijzen.
Al deze producten worden in Argentinië met de hand gemaakt door zeer bekwame lederbewerkers en van het fijnste leder volgens het design van Bubulus.
Elk van deze tapijten is natuurlijk uniek want er zijn nooit geen twee huiden dezelfde.
Meer info en prijzen kan u vinden op de site van Bubulus : www.bubulus.com

bubulus koeienhuiden

bubulus koeienhuiden

bubulus koeienhuiden

bubulus koeienhuiden

bubulus koeienhuiden